Турбо Атомизер Холсан CAN 20, Twin Fan, 2000l

Турбо Атомизер Холсан CAN 20, Twin Fan, 2000l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

2000

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Пумпа Imovili P186 (l / min) со 6 клипа

172

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

Дупло турбо со вентилатор од 800 mm кој можи да ротира лево и десно, и менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

14 + 14 = 28

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

12m лево 12m десно (вкупно 24m)

Вкупна ширина (mm)

1720

Вкупна должина (mm)

4270

Вкупна висина (mm)

1460

Тежина (kg)

760

Потребна снага на трактор (HP)

75