Постави прашање

Слободно поставете прашања преку телефон или контактирајте не преку нашата контакт форма подолу.

Вашата порака ќе биде испратена директно до нашиот персонал кој ќе одговори што побрзо.

 

  Контакт Битола

  Земјоделска механизација

  Евро-Стил Битола

  Ул. 8-ми Септември бр. 61, Битола

  Тел 1: +389 (0) 47 233 100

  Тел 2: +389 (0) 47 236 100

  E-mail: info@evrostil.com.mk

  Работно Време

  • Понеделник08:00 - 16:00
  • Вторник08:00 - 16:00
  • Среда08:00 - 16:00
  • Четврток08:00 - 16:00
  • Петок08:00 - 16:00
  • Сабота08:00 - 16:00
  • Недела

  Продавница Прилеп

  Земјоделска механизација

  Евро-Стил Прилеп

  Ул. Крушевски Пат бб

  Тел: +389 (0) 72 236 851

  E-mail: info@evrostil.com.mk

  Продавница Струга

  Земјоделска механизација

  Евро-Стил Струга

  Ул. Мислешевски пат 107

  Тел: +389 (0) 71 398 595

  E-mail: info@evrostil.com.mk

  Продавница Лозово

  Земјоделска механизација

  Евро-Стил Лозово

  с.Лозово

  Тел: +389 (0) 71 309 508

  E-mail: info@evrostil.com.mk