Земјоделска механизација

Евро-Стил Доо Битола, успешно работи повеќе од 20 години на македонскиот пазар. Успешното работење и квалитетниот Бренд кој го нудат доведува до зголемување на асортиманот на производи. Квалитетниот производ од Евро-Стил Битола,  Ви овозможува полесно и поефективно да добиете Ваш производ со врвен квалитет, бидејќи само  "квалитетот нуди квалитет".

Claas15 evrostil
claas22 evrostil
claas20 evrostil
claas21 evrostil
Claas14 evrostil
claas19 evrostil
Claas5 evrostil
Claas10 evrostil
Claas6 evrostil
Claas8 evrostil
Claas9 evrostil
Claas12 evrostil
Claas13 evrostil
Claas7 evrostil
claas18 evrostil
claas23 evrostil
Claas11 evrostil
claas17 evrostil
Landini 7 230 evrostil
Landini evrostil
Landini 14 evrostil
Landini 12 evrostil
Landini models evrostil
Landini13 evrostil
Mahindra models evrostil
MST 3 evrostil
MST evrostil
SB 902 2 evrostil
SB 902 evrostil
bageri evrostil
previous arrow
next arrow

Евро-Стил Битола

Евро Стил Битола, секојдневно го зголемува обемот на своето работење, а како главна активност на фирмата е: увоз,извоз и дистрибуција на трактори, комбајни, земјоделска механизација, фарма опрема и решенија, градежна механизација, вилушкари, комунална опрема, авто приколки, шумска механизација, градина и рачен алат, наводнување, вештачки ѓубрива и уште многу други производи.

masla evrostil
claas15 evrostil
rezervni delovi2 evrostil
navodnuvanje evrostil
rezervni delovi evrostil
rezervni delovi2 evrostil
rezervni delovi1 evrostil
Basak11 evrostil
BRK Tarimak evrostil
izmolzni pumpi2 evrostil
izmolzni pumpi evrostil
avtomatska cetka evrostil
cetki evrostil
Holsan evrostil
Tifon evrostil
previous arrow
next arrow

Прославуваме 25 години

CAV_0895-1
CAV_1007-1
CAV_1119-2
CAV_1055-1
CAV_1118-2
CAV_1054-1
CAV_1011-1
CAV_1053-1
CAV_0988-1
CAV_0896-1
previous arrow
next arrow