Мулчер Centurion 158

Мулчер Centurion 158 со чекани Дел Морино

Additional information

Additional information

Моќност (HP)

15 – 50

Работна ширина (cm)

158

Вкупна ширина (cm)

180

Број на чекани

24

Тежина (kg)

285

Дополнителна опрема

Карадан и хидраулично подесување