Постоиме за Вас !

Лоцирана во срцето на земјоделието - Пелагонија, успешно работи повеќе од 20 години на македонскиот пазар со што го докажува својот успех и квалитет.

Евро Стил доо Битола нуди широк асортиман на квалитетни производи и услуги со единствена цел да се задоволат потребите на потрошувачите, бидејќи задоволните потрошувачи се мотото на Евро Стил.

 

За нас !

Евро Стил - Битола е компанија која нуди високо квалитетни производи, механизација, опрема и сервис на истите. Целосно посветена на примената на квалитетот, заштитата и управувањето со животната средина,како и безбедноста при работа. Квалитетните управувања со системите е од големо знaчење и е на највисоко ниво. Основната цел на компанијата е да ги задоволи потребите на клиентите и нивните очекувања преку нудење квалитетни производи и услуги во изведбата, одржувањето и сервисирањето.
Повеќе

Видео презентација 20 години Евро Стил Битола

Видео презентација 25 години Евро Стил Битола

Зошто НИЕ ?

 
Закажете состанок
За подетални информации закажете состанок
Професионалност
Организираност и професионална посветеност во работата
Консултации
Дополнителни консултации и прашања
Сервис и Услуги
Професионален сервис и услуга на производите
Наша Репутација
Успехот е резултатот во Нашата 20 годишна работа

Квалитетот возвраќа квалитет !

Наши партнери