Serie_7_Tier3 evrostil

Евро-Стил доо Битола нуди широк асортиман на високо квалитетни производи и тековно го зголемува пласманот на производите со единствена цел да се задоволат потребите на потрошувачите.

Во продажните места на Евро-Стил Битола, пристигна новиот модел на Landini Seria 7 230