Powerfarm 110

Additional information

Additional information

Тип на мотор

1104D – 44TA

Стандард на емисија

Euro III

Максимална Моќ (HP/kW)

102/75

Максимален момент (Nm)

416

Зафатнина на мотор (cm3)

4400

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

102

Тип на менувачка кутија

Speed four + Rev. shuttle

Брзини

12 напред + 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

40

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2

Капацитет на подигање (kg)

2600

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

Независен стандард со 2 брзина

Вртежи во минута

540/750

Сопирачки тип

Графитни дискови потопени во масло напред 4, назат 10

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

280 / 85R24

Гуми - задни

420 / 85R30

Димензии - Должина

4160

Висина над кабината

2550

Меѓуоскино растојание (mm)

2365

Слободен простор од земја

453

Минимална / максимална ширина (mm)

2063/-

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

150

Маса на трактор - без тегови (kg)

3330

Маса на трактор - со тегови (kg)

3480

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*