Мahindra 5045 4 WD

Additional information

Additional information

Тип на мотор

водено ладење, Четворотактен дизел мотор со директно вбризгување

Стандард на емисија

*

Максимална Моќ (HP/kW)

48

Максимален момент (Nm)

*

Зафатнина на мотор (cm3)

2979

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

*

Тип на менувачка кутија

Менувач со константен контакт

Брзини

12 напред 3 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Хидраулика со контрола на влечење и позиција

Број на хидраулични излези

*

Капацитет на подигање (kg)

1500

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II со синџири

Кардан тип

*

Вртежи во минута

550

Сопирачки тип

Целосно затворени диск сопирачки

Сопирачка ножна

*

Сопирачка рачна

*

Гуми - предни

0Х16, 6

Гуми - задни

13, 6х28

Димензии - Должина

1925

Висина над кабината

*

Меѓуоскино растојание (mm)

*

Слободен простор од земја

*

Минимална / максимална ширина (mm)

*-1358

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

*

Маса на трактор - без тегови (kg)

2020

Маса на трактор - со тегови (kg)

*

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*