Basak 2110

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

1104D-44TA

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

81/110

Максимален момент (Nm)

420

Зафатнина на мотор (cm3)

4400

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

120

Тип на менувачка кутија

Синхрон

Брзини

24 напред 24 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Контрола на позиција и влечење

Број на хидраулични излези

6

Капацитет на подигање (kg)

4500

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Хидраулична

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

380/70R28

Гуми - задни

460/85R34

Димензии - Должина

4645

Висина над кабината

2917

Меѓуоскино растојание (mm)

2450

Слободен простор од земја

627

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

480

Маса на трактор - без тегови (kg)

4355

Маса на трактор - со тегови (kg)

5105

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*