ARION 660-510

Additional information

Additional information

Тип на мотор

NEF 4 -2V

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

112/82.5

Максимален момент (Nm)

510

Зафатнина на мотор (cm3)

4485

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

180

Тип на менувачка кутија

Speed four + Rev. shuttle

Брзини

12 напред + 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

40

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2/3

Капацитет на подигање (kg)

4500

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен стандард со 2 брзина

Вртежи во минута

540/1000

Сопирачки тип

Задни сопирачки со прстенести клипој

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

280 / 85R24

Гуми - задни

420 / 85R30

Димензии - Должина

4755

Висина над кабината

2770

Меѓуоскино растојание (mm)

2540

Слободен простор од земја

370

Минимална / максимална ширина (mm)

2092 / *

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

350

Маса на трактор - без тегови (kg)

4200

Маса на трактор - со тегови (kg)

4750

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*