Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ141 / 142 ЛБ ЦРВ Т1 Б 4+1 / 4+2

Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ141 / 142 ЛБ ЦРВ Т1 Б 4+1 / 4+2

Description

Description

Модел: ЦРВ 141 Т1 Б 4+1 | ЦРВ 142 Т1 Б 4+2

Additional information

Additional information

Должина на вертикален нож (cm)

140 | 140

Должина на хоризонтален нож (cm)

45 | 75

Број на вертикални ножеви

4 | 4

Број на хоризонтални ножеви

1 | 2

Додатна опрема (опција)

Дефолиатор Ф60 цм со ролери (комплет со држач), Електро хидрауличен џојстик, Тример (комплет со држач)