Дробилка за гранки Scutum SC 3P

Сецкач на гранки Scutum

Additional information

Additional information

Верзија

Tractor PTO 3P

Моќност (HP)

10 – 45

Ширина на гранки (Ø)

7 – 9

Вкупен број на ножеви

2 + 6

Тежина (kg)

150