Пневматска сеалка

Пневматска сеалка

Additional information

Additional information

Број на редови

4

Дополнителна опрема

Депозитори за ѓубриво и дискови

Ширина на рамка (m)

2, 4 – 3, 7

Максимално растојание меѓу редови (mm)

900

Mинимално растојание меѓу редови (mm)

450

Количина на семки (lt)

30

Капацитет на резервоарот со депозитор (lt)

265

Тежина со резервоар за депозитор (kg)

750

Димензија на тркала (In)

500 X 15 (15 X 33.5)

Број на тркала

2

Број на вртежи на кардан (max) (min-1)

540

Потребна снага на трактор (HP)

50 – 60