Tурбо Атомизер Холсан CAN 20, 800 – 900 SF, 2000l

Tурбо Атомизер Холсан CAN 20, 800 – 900 SF, 2000l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

2000

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Пумпа Imovili М155 (l / min) со 5 мембрани

142

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

800 / 900 mm супер вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

14 / 16

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

15m лево 15m десно (вкупно 30m)

Вкупна ширина (mm)

1720

Вкупна должина (mm)

4000

Вкупна висина (mm)

1460

Тежина (kg)

650