Турбо Атомизер Холсан CAN 11, 1000l

Турбо Атомизер Холсан CAN 11, 1000l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

1000

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Пумпа Imovili М155 (l / min) со 6 клипа

172

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

900 mm вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

14

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

12m лево 12m десно (вкупно 24m)

Вкупна ширина (mm)

1500

Вкупна должина (mm)

3490

Вкупна висина (mm)

1270

Тежина (kg)

534