REX 120 F + GE + GT

Additional information

Additional information

Тип на мотор

1104D – 44TA

Стандард на емисија

Euro III

Максимална Моќ (HP/kW)

110, 2/81

Максимален момент (Nm)

410

Зафатнина на мотор (cm3)

4400

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

65/82

Тип на менувачка кутија

Speed five + Synchro shuttle

Брзини

15 напред + 15 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

40

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2/3

Капацитет на подигање (kg)

2600

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

Независен стандард со 2 брзина

Вртежи во минута

540/750

Сопирачки тип

Графитни дискови потопени во масло Предни 10, Задни 4

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

F:280/70R16 GE:260/70E16 GT:7.50-18

Гуми - задни

9LR20 GT:14, 9R24, 9R24 GE:14, F:14

Димензии - Должина

4009

Висина над кабината

F:2260 GT:2260

Меѓуоскино растојание (mm)

F:2174/2134 GE: -/2134 GT:-/2134

Слободен простор од земја

F:220 GE:190 GT:240

Минимална / максимална ширина (mm)

4009/-

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

130

Маса на трактор - без тегови (kg)

F:2615/2845 GE:-/2540 GT:-/2845

Маса на трактор - со тегови (kg)

F:2745/2975 GE:-/2670 GT:-/2975

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*