RCA 380

Машина за сечење и цепење дрва

Additional information

Additional information

Висина при транспорт (mm)

2360 (2210)

Должина при транспорт (mm)

1400

Ширина при транспорт (mm)

2350 (2320)

Должина на растоварачот (mm)

4000

Ширина на каиш на растоварачот (mm)

430

Тип на мотор

/

Должина на рампа (cm)

25 – 50

Максимален дијаметар на рампата (cm)

10 – 38

Пила

b=1.5mm, Oregon 17”

Синџир

3 / 8” Oregon MULTICUT

Сила на сечење (kN)

150 (со две брзини на сечење)

Тежина на транспортерот за растовар (kg)

900 + 130 (ТТ 504 – 160)

Потребна снага на трактор (HP)

30 ( 60 – за транспорт )

Брзина на кардан (min-1)

400 – 430

Брзина на растоварачот (m/s)

8, Континуирана контрола на брзина 0 – 0

Тип на транспортер

RCA 380 / RCA 380 E

Работна ширина (mm)

6100

Работна должина (mm)

1400

Работна висина (mm)

3070