Multifarm 80

Additional information

Additional information

Тип на мотор

1104C – 44

Стандард на емисија

Euro III

Максимална Моќ (HP/kW)

1 / 54, 5, 74

Максимален момент (Nm)

292

Зафатнина на мотор (cm3)

4400

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

65

Тип на менувачка кутија

Reverse Shuttle + Speed four

Брзини

12 напред + 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

36

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

1-2

Капацитет на подигање (kg)

2700

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

Независен стандард со 1 брзина

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Графитни дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

320/70R24

Гуми - задни

14, 9R28

Димензии - Должина

4145

Висина над кабината

2441

Меѓуоскино растојание (mm)

2130

Слободен простор од земја

368

Минимална / максимална ширина (mm)

1645/-

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

216

Маса на трактор - без тегови (kg)

2860

Маса на трактор - со тегови (kg)

3076

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*