Basak 5120

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

Deutz, TCD3.6

Стандард на емисија

Euro IV Final

Број на цилиндри

4 / Turbo / Intercooler

Максимална Моќ (HP/kW)

98 / 120

Максимален момент при вртежи во минута

1400

Зафатнина на мотор (cm3)

3600

Систем за ладење на мотор

Водено ладење

Капацитет на резервоар за гориво (lt)

200

Тип на менувачка кутија

Power-Shift

Брзини

32 напред 32 назад

Вклучување на преден диференцијал

Електрохидраулично

Блокажа на заден диференцијал

Електрохидраулично

Блокажа на преден диференцијал

Автоматско

СпојПренос брзи спори (Hi- Lo)ка

Стандард

Механичка рачка

Стандард

Спори брзини

Стандард

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Електронски

Капацитет на подигање (kg)

5500

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Контрола на подхидраулика игнување на

Електрохидраулично

Автоматски лифт

Стандард

Ограничување на автоматски лифт

Има

Хидраулично утравуван топлинк

Стандард

Опрема за брзо прикачување на полуги

Има

Кардан тип

Независен, 3 брзини

Вртежи во минута

540 – 540E – 1000

Преден кардан (вртежи во минута)

1000

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Ножна сопирачка

Механичка

Рачна сопирачка

Механичка

Гуми - предни

380 / 70R28

Гуми - задни

480 / 70R38

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

12 x 40