Mahindra 7580 4 WD

Description

DescriptionAdditional information

Additional information

Тип на мотор

турбо и со водено ладење и греење на блокот, Четирикратен дизел мотор со директно вбризгување

Стандард на емисија

*

Максимална Моќ (HP/kW)

80

Максимален момент (Nm)

*

Зафатнина на мотор (cm3)

3533

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

*

Тип на менувачка кутија

Лизгач напред-назад со синхро менувач

Брзини

12 напред 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Отворен тип, со хидраулична позиција и контрола

Број на хидраулични излези

*

Капацитет на подигање (kg)

2500

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија I и II врска во три точки со телескопски лостови

Кардан тип

*

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Сопирачки со потопени дискови

Сопирачка ножна

*

Сопирачка рачна

*

Гуми - предни

11, 2X24

Гуми - задни

16, 9X30

Димензии - Должина

4260

Висина над кабината

*

Меѓуоскино растојание (mm)

*

Слободен простор од земја

*

Минимална / максимална ширина (mm)

*-2463

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

*

Маса на трактор - без тегови (kg)

3415

Маса на трактор - со тегови (kg)

*

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*