Basak 2090

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

1104D-44TA

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

68/92

Максимален момент (Nm)

393

Зафатнина на мотор (cm3)

4400

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

120

Тип на менувачка кутија

Синхрон

Брзини

12 напред 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Контрола на позиција и влечење

Број на хидраулични излези

4

Капацитет на подигање (kg)

3000

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен кардан со 2 брзина

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Хидраулична

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

280/85R24

Гуми - задни

340/85R38

Димензии - Должина

4240

Висина над кабината

2780

Меѓуоскино растојание (mm)

2420

Слободен простор од земја

440

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

240

Маса на трактор - без тегови (kg)

3440

Маса на трактор - со тегови (kg)

3950

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*