Landini Series 2-060

Additional information

Additional information

Тип на мотор

4TNV84T-2XLAN

Стандард на емисија

Euro III

Максимална Моќ (HP/kW)

47, 5/35

Максимален момент (Nm)

159.5

Зафатнина на мотор (cm3)

1995

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

40

Тип на менувачка кутија

Синхронизиран менувач

Брзини

12 напред + 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

30

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2

Капацитет на подигање (kg)

1200

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија I

Кардан тип

Независен кардан

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

6 дискови, Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

260/70R16

Гуми - задни

320/70R24

Димензии - Должина

3225

Висина над кабината

2307

Меѓуоскино растојание (mm)

1760

Слободен простор од земја

385

Минимална / максимална ширина (mm)

1383

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

120

Маса на трактор - без тегови (kg)

1460

Маса на трактор - со тегови (kg)

1580

Дополнително поставување назад (mm)

872-1258

Дополнително поставување напред (mm)

1083-1314