Basak 2047 В

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

3102 IL

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

35/48

Максимален момент (Nm)

188.5

Зафатнина на мотор (cm3)

2893

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

40

Тип на менувачка кутија

Мeханичка

Брзини

8 напред 2 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Контрола на позиција и влечење

Број на хидраулични излези

2

Капацитет на подигање (kg)

1300

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен кардан со 1 брзина 540

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

50х16, 6

Гуми - задни

13, 6×24

Димензии - Должина

3300

Висина над кабината

2230

Меѓуоскино растојание (mm)

1995

Слободен простор од земја

385

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

60

Маса на трактор - без тегови (kg)

1900

Маса на трактор - со тегови (kg)

2130

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*