Basak 2075

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

BT40845T3

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

53/72

Максимален момент (Nm)

273

Зафатнина на мотор (cm3)

3142

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

72

Тип на менувачка кутија

Синхрон

Брзини

16 напред 8 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Контрола на позиција и влечење

Број на хидраулични излези

4

Капацитет на подигање (kg)

3000

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен кардан со 2 брзина

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

11.2X24

Гуми - задни

13.6X38

Димензии - Должина

3926

Висина над кабината

2800

Меѓуоскино растојание (mm)

2090

Слободен простор од земја

370

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

180

Маса на трактор - без тегови (kg)

3155

Маса на трактор - со тегови (kg)

3537

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*