Basak 2060

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

ITL 3100 FLT

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

43/58

Максимален момент (Nm)

230

Зафатнина на мотор (cm3)

2780

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

72

Тип на менувачка кутија

Синхрон

Брзини

12 напред 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Контрола на позиција и влечење

Број на хидраулични излези

4

Капацитет на подигање (kg)

2600

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен кардан со 2 брзина

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Хидраулична

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

260/80R20

Гуми - задни

14.9×30

Димензии - Должина

3970

Висина над кабината

2790

Меѓуоскино растојание (mm)

2178

Слободен простор од земја

410

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

180

Маса на трактор - без тегови (kg)

2840

Маса на трактор - со тегови (kg)

3110

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*