Basak 2060 B

Categories: , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

ITL 3100 FLT

Стандард на емисија

Euro IIIA

Максимална Моќ (HP/kW)

43/58

Максимален момент (Nm)

230

Зафатнина на мотор (cm3)

2780

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

67.5

Тип на менувачка кутија

Синхрон

Брзини

16 напред 8 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

Контрола на позиција и влечење

Број на хидраулични излези

4

Капацитет на подигање (kg)

2600

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен кардан со 2 брзина

Вртежи во минута

540

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

260/70R16

Гуми - задни

380/70R24

Димензии - Должина

3880

Висина над кабината

2377

Меѓуоскино растојание (mm)

*

Слободен простор од земја

300

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

180

Маса на трактор - без тегови (kg)

2660

Маса на трактор - со тегови (kg)

2940

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*