AXOS 330

Categories: , , Tag:

Additional information

Additional information

Тип на мотор

Perkins

Стандард на емисија

Euro III A

Максимална Моќ (HP/kW)

68/92

Максимален момент (Nm)

398

Зафатнина на мотор (cm3)

4400

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

145

Тип на менувачка кутија

REVERSHIFT

Брзини

20 напред 20 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2/3

Капацитет на подигање (kg)

4200

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

*

Вртежи во минута

540/1000

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

440/65R28

Гуми - задни

540/65R38

Димензии - Должина

4181

Висина над кабината

2660

Меѓуоскино растојание (mm)

2489

Слободен простор од земја

*

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

622

Маса на трактор - без тегови (kg)

3730

Маса на трактор - со тегови (kg)

4352

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*