Ротациона косачка 135 Минос / СИП

Ротациона косачка 135 Минос / СИП

Additional information

Additional information

Работна ширина (mm)

1350 | 1650

Капацитет (da / h)

5 – 10, 5.5 – 8 | 6

Тежина (kg)

385 | 422

Број на тањири

2

Број на ножеви

6

Број на вртежи на кардан (max) (min-1)

540

Потребна снага на трактор (HP)

30 | 40

Должина при транспорт (mm)

2962 | 3185

Ширина при транспорт (mm)

1175 | 1518

Вкупна висина (mm)

990 | 1075

Оптимална работна брзина (km / h)

5 – 7.5