Роло преса за балирање Униа Фамарол ДФ 1.8

Роло преса за балирање Униа Фамарол ДФ 1.8

Additional information

Additional information

Тип

1.8 D eco

Работна ширина (mm)

2100

Должина (m)

3, 6

Ширина (m)

2, 4

Висина (m)

1, 95

Потребна снага на трактор (HP)

70+

Тежина (kg)

2220

Дијаметар на бале (m)

1, 2

Број на работни редови

5

Број на тањири

160

Број на ролери

17

Брзина на кардан (rpm)

540