Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ131 / 132 ЛБ ЦРВ Т1 Б 3+1 / 3+2

Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ131 / 132 ЛБ ЦРВ Т1 Б 3+1 / 3+2

Description

Description

Модел: ЦРВ 131 Т1 Б 3+1 | ЦРВ 132 Т1 Б 3+2

Additional information

Additional information

Должина на вертикален нож (cm)

105 | 105

Должина на хоризонтален нож (cm)

45 | 75

Број на вертикални ножеви

3 | 3

Број на хоризонтални ножеви

1 | 2

Додатна опрема (опција)

Дефолиатор Ф60 цм со ролери (комплет со држач), Електро хидрауличен џојстик, Тример (комплет со држач)