Турбо Aтомизер Холсан Tornado CET – F 1000l

Турбо Aтомизер Холсан Tornado CET – F 1000l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

1000

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Пумпа Imovili М155 (l / min) со 5 мембрани

142

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

900mm супер вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

16

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

15m лево 15m десно (вкупно 30m)

Вкупна ширина (mm)

1615

Вкупна должина (mm)

3720

Вкупна висина (mm)

1350

Тежина (kg)

590

Потребна снага на трактор (HP)

75