Турбо Атомизер Холсан Tornado CET, 1500l

Турбо Атомизер Холсан Tornado CET, 1500l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

1500

Материјал на резервоар

Нерѓосувачки челик

Пумпа Imovili М155 (l / min) со 5 мембрани

142

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

900mm супер вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

16

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

15m лево 15m десно (вкупно 30m)

Вкупна ширина (mm)

1660

Вкупна должина (mm)

4400

Вкупна висина (mm)

1540

Тежина (kg)

880

Потребна снага на трактор (HP)

75