Турбо Атомизер Холсан CAN 500, 500l

Турбо Атомизер Холсан CAN 500, 500l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

500

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Модел на кардан

Стандарден со константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

600 mm вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

10

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

8m лево 8m десно (вкупно 16m)

Вкупна ширина (mm)

1300

Вкупна должина (mm)

2470

Вкупна висина (mm)

1090

Тежина (kg)

381

Пумпа Imovili M73 (l / min) со 3 мембрани / Пумпа Imovili М135 (l / min) со 5 мембрани

70 (опција) / 115 (опција)