Турбо Атомизер Холсан 15 Kasirga, 1500l

Турбо Атомизер Холсан 15 Kasirga, 1500l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

1500

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Пумпа Imovili М155 (l / min) со 5 мембрани

142

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

900 mm вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

16

Контролер

Браглиа контролер

Ширина на прскање

15m лево 15m десно (вкупно 30m)

Вкупна ширина (mm)

1720

Вкупна должина (mm)

3870

Вкупна висина (mm)

1340

Тежина (kg)

628