Турбо Атомизер Холсан CAN 20, 2000l

Турбо Атомизер Холсан CAN 20, 2000l

Additional information

Additional information

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

2000

Материјал на резервоар

Антикорозивен – фиберглас

Пумпа Imovili М155 (l / min) со 5 мембрани

142

Модел на кардан

Со дупла глава и константна брзина на вратилото и прилагодлив приклучок

Турбо

800 mm вентилатор со транспортер од нерѓосувачки челик со менувач поставен на 1950 – 2450 rpm

Број на млазници

14

Ширина на прскање

12m лево 12m десно (вкупно 24m)

Вкупна ширина (mm)

1720

Вкупна должина (mm)

3870

Вкупна висина (mm)

1460

Тежина (kg)

620