REX 70 F+ GE

Additional information

Additional information

Тип на мотор

1103D-33TA

Стандард на емисија

Euro III

Максимална Моќ (HP/kW)

68/50

Максимален момент (Nm)

280

Зафатнина на мотор (cm3)

3300

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

40

Тип на менувачка кутија

Speed five + Synchro shuttle

Брзини

15 напред + 15 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

40

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2

Капацитет на подигање (kg)

2600

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

Независен стандард со 2 брзина

Вртежи во минута

540/750

Сопирачки тип

Графитни дискови потопени во масло Предни 10, Задни 4

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

F:280/70R16 GE:260/70R16

Гуми - задни

9LR20, 9R24 GE:14, F:14

Димензии - Должина

3225

Висина над кабината

2260

Меѓуоскино растојание (mm)

F:2065 GE:2017

Слободен простор од земја

F:220 GE:190

Минимална / максимална ширина (mm)

3900/-

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

130

Маса на трактор - без тегови (kg)

2675

Маса на трактор - со тегови (kg)

2805

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*