Mahindra 7590 4 WD

Additional information

Additional information

Тип на мотор

VNE 487 – TCI

Стандард на емисија

*

Максимална Моќ (HP/kW)

92/68.6

Максимален момент (Nm)

*

Зафатнина на мотор (cm3)

3533

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

73

Пумпа за гориво

Линиска – BOSCH

Брзини

12 напред 12 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

*

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

*

Капацитет на подигање (kg)

2540

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

*

Вртежи во минута

540/1000

Сопирачка ножна

*

Сопирачка рачна

*

Гуми - предни

12.4 x 24 – 8 PLY

Гуми - задни

18.4 x 30 – 12 PLY

Димензии - Должина

4110

Висина над кабината

2530

Меѓуоскино растојание (mm)

*

Слободен простор од земја

*

Минимална / максимална ширина (mm)

1960

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

*

Маса на трактор - со тегови (kg)

*

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*