Mиксер за сточна храна 5m3 на кардан со тркала, трака, вага и лифт

Category:

Additional information

Additional information

Вкупна тежина [kg]

2520

Вкупна должина [mm]

5100

Вкупна ширина [mm]

1800

Вкупна висина [mm]

2500

Должина на миксер [mm]

2700

Ширина на миксер [mm]

1700

Висина на миксер [mm]

1700

Ширина на тркала [mm]

1450

Гуми

10,0/75 – R 15,3

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

34,40

Потребна моќност [HP]

60 – 75

Број на ножеви

9

Препорачано за хранење

40 – 80 животни