Landpower 135

Additional information

Additional information

Тип на мотор

NEF – 2V

Стандард на емисија

Euro III

Максимална Моќ (HP/kW)

133/98

Максимален момент (Nm)

590

Зафатнина на мотор (cm3)

6728

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

260

Тип на менувачка кутија

Speed six + Mechanical Reverse shuttle

Брзини

15 напред + 15 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

40

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

3-5

Капацитет на подигање (kg)

15400

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

Категорија II

Кардан тип

Независен стандард со 2 брзина

Вртежи во минута

540/1000

Сопирачки тип

Графитни дискови потопени во масло Предни 10, Задни 4

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

420/70R28

Гуми - задни

520/70R38

Димензии - Должина

5345

Висина над кабината

2980

Меѓуоскино растојание (mm)

2800

Слободен простор од земја

500

Минимална / максимална ширина (mm)

2200/2520

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

420

Маса на трактор - без тегови (kg)

13200

Маса на трактор - со тегови (kg)

13620

Дополнително поставување назад (mm)

1692/2092

Дополнително поставување напред (mm)

1620/2238