Пневматска сеалка со Телескоп

Пневматска сеалка со Телескоп

Additional information

Additional information

Технички спецификации | Со ѓубрераст. / Без ѓубрераст.

6 редна

Вкупна ширина (mm)

4000

Висина (mm)

1600 | 1500

Должина (mm)

2300

Големина на резервоарот за семе (lt)

6 X 35

Големина со резервоарот за ѓубре (lt)

2 X 200 / нема

Дијаметар на диск (mm)

1 – 6

Број на дупки на дискот (Парче)

Опција

Растојание меѓу редови (mm)

450 – 500 – 550 – 600 – 650 – 700

Големина на ред (mm)

10 – 1770

Работна брзина (km/h)

6 – 8

Потребна снага на трактор (HP)

90 – 110

Тежина (kg)

1450 | 1250