AXION 820 CIS

Additional information

Additional information

Тип на мотор

CD808

Стандард на емисија

Euro III A

Максимална Моќ (HP/kW)

170/232

Максимален момент (Nm)

897

Зафатнина на мотор (cm3)

6788

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

407

Тип на менувачка кутија

REVERSHIFT + HEXASHIFT

Брзини

24 напред 24 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

50

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

3/4 дупли

Капацитет на подигање (kg)

9676

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

*

Вртежи во минута

540/1000

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка и електрохидраулична

Гуми - предни

600/70R30

Гуми - задни

710/70R42

Димензии - Должина

5684

Висина над кабината

3153

Меѓуоскино растојание (mm)

2985

Слободен простор од земја

*

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

904

Маса на трактор - без тегови (kg)

7400

Маса на трактор - со тегови (kg)

8304

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*