ARION 630 C

Additional information

Additional information

Тип на мотор

CD606

Стандард на емисија

Euro III A

Максимална Моќ (HP/kW)

114/155

Максимален момент (Nm)

633

Зафатнина на мотор (cm3)

6788

Капацитет на резервоарот за гориво (l)

280

Тип на менувачка кутија

REVERSHIFT + QUADRISHIFT

Брзини

16 напред 16 назад

Максимална брзина на движење (km/h)

40

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ - Тип

/

Број на хидраулични излези

2/3 дупли

Капацитет на подигање (kg)

6900

Механички оперативен ситем

*

Систем за поврзување во 3 точки

*

Кардан тип

*

Вртежи во минута

540/1000

Сопирачки тип

Дискови потопени во масло

Сопирачка ножна

Механичка

Сопирачка рачна

Механичка

Гуми - предни

540/65R28

Гуми - задни

650/65R38

Димензии - Должина

4728

Висина над кабината

3055

Меѓуоскино растојание (mm)

2820

Слободен простор од земја

*

Минимална / максимална ширина (mm)

*

Маса Предни тегови – стандардно (kg)

700

Маса на трактор - без тегови (kg)

5870

Маса на трактор - со тегови (kg)

6570

Дополнително поставување назад (mm)

*

Дополнително поставување напред (mm)

*