6 – 8 – 10 Тонска приколка тандем осовини

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [t]

6/8/10

Должина [mm]

5500/5700/6000

Ширина [mm]

2100

Број на оски

2 – тандем

Гуми

12,5 / 80 – 15,3 (400 / 60 – 15,5 за 10 тонска)

Ниво на клип

4/4/5

Кипање

Задна страна (опција 3 страни)

Систем на кочење

Хидраулучно (опција воздушно)

Додатни канати[mm]

300 + 300

Димензии на сандук [mm]

4300 X 2100 X 600, 4500 X 2100 X 700, 4800 X 2100 X 700