5 Тонска приколка

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [t]

5

Вкупна должина [mm]

4870

Димензии на сандук [mm]

3500 X 2000 X 450

Висина на додатни канати [mm]

300 (опција + 300)

Гуми

400 / 60 – 15,5 (опција 12,5 / 80 – 15,3)

Кипање

3 страни

Кочење

Хидраулично (опција воздушно)