4 Тонска приколка

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет (t)

4 тони

Должина (mm)

4150

Димензии на сандук (mm)

3000 X 1900 X 400

Додатни канати [mm]

300 (опција +300)

Кипање

3 страни

Кочење

Хидраулично (опција воздушно)

Гуми

10,0 / 75-15,3 (опција7,50-16)