Црево капка по капка OVD

Category:

Additional information

Additional information

Дебелина на ѕид (mil)

26, 28, 30, 32

Дијаметар (mm)

16, 20

Растојание на капалки (cm)

20, 25, 30, 40, 50, 75, 100