Фреза меѓуредна со сензор ФС 160 Риниери

Фреза меѓуредна со сензор ФС 160 Риниери

Additional information

Additional information

Работна ширина (mm)

550

Повратна ширина (cm)

50

Работна длабочина (mm)

200

Број на ножеви

27

Потребна снага на трактор (HP)

30

Тежина (kg)

270

Дополнителна опрема

Сензор