Фреза меѓуредна со сензор ЕЛ / 170 Риниери

Фреза меѓуредна со сензор ЕЛ / 170 Риниери

Additional information

Additional information

Работна ширина (mm)

650

Повратна ширина (cm)

50

Работна длабочина (mm)

100

Број на ножеви

8

Потребна снага на трактор (HP)

40

Тежина (kg)

340

Дополнителна опрема

Сензор