Тањирача SDH со заштитни федери

Тањирача SDH со заштитни федери

Additional information

Additional information

Број на дискови

16 | 20 | 24 | 28 | 32

Дијаметар на диск (mm)

560 X 610

Растојаниен меѓу дискови (cm)

25

Работна ширина (cm)

200 | 250 | 300 | 350 | 400

Вкупна ширина (cm)

210 | 260 | 310 | 360 | 410

Вкупна должина (cm)

280

Вкупна висина (cm)

153

Tежина со 560mm диск (kg)

1150 | 1440 | 1725 | 1940 | 2200

Тежина со 610mm диск (kg)

1250 | 1570 | 1880 | 2120 | 2400

Потребна снага на трактор (HP)

60 – 70 | 80 – 90 | 100 – 110 | 120 – 140 | 140 – 170

Додатна опрема

Ротор