Сенособирач пајак со трансмисија и 9 краци

Category:

Additional information

Additional information

Работна ширина [mm]

3800

Ширина при транспорт [mm]

1200

Број на краци

9

Број на опруги

27

Потребна моќност на трактор [HP]

40

Работен капацитет [ha/h]

1.2

Тежина [kg]

250

Број на вртежи на кардан [rpm]

540